Φιλτρα
  • Τιμή
    € -

Hair Extensions Κομμωτήριο στο Μαρούσι

Hair Extensions Κομμωτήριο στο Μαρούσι

Γιατί να βάλετε extensions?

Για όγκο, μήκος ή και τα 2!
Για αλλαγή χρώματος χωρίς βαφή
Για γέμισμα στα σημεία που έσπασαν από κακή χρήση (πχ συχνές ανταύγειες)
Για όγκο με διάρκεια στο χτένισμα με λιγότερο λούσιμο
Για διόρθωση κουρέματος
Για όμορφα, υγιή μαλλιά ακόμα και χωρίς κομμωτήριο (πχ τους καλοκαιρινούς μήνες στη θάλασσα)
 
Γιατί στο We Love Hair?
 
Στο We Love Hair εξειδικευμένο προσωπικό θα επιμεληθεί προσωπικά τα μαλλιά σας αφού πρώτα συζητήσει μαζί σας και σας προτείνει την ιδανική λύση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την πρώτη στιγμή που θα μας επισκεφθείτε η τεχνίτρια μας θα αποτελέσει την προσωπική σας σύμβουλο και θα απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις.
Στη συνέχεια, θα κάνετε μία συνάντηση με τον hair colorist έτσι ώστε τα extensions να δέσουν ομοιόμορφα με το χρώμα των φυσικών σας μαλλιών. Στο κομμωτήριο μας συνεργαζόμαστε με την εταιρία Great Lengths η οποία δραστηριοποιείται στα μεγαλύτερα σαλόνια παγκοσμίως.
Συνεχώς αναζητά και δημιουργεί μόδα για πελάτες, πασαρέλα, απονομές βραβείων, φωτογραφήσεις και παρέχει ποιότητα μαλλιών που χρειάζονται οι στυλίστες-κομμωτές μας για να αναπτύξουν την δημιουργικότητα τους. Με υπηρηφάνεια σας εγγυόμαστε πως τα μαλλιά είναι 100% φυσική τρίχα δίνοντας σε σούπερ μοντέλα, διασημότητες αλλά και απλούς ανθρώπους την δυνατότητα να δημιουργήσουν βάζοντας hair extensions το δικό τους μοναδικό στυλ!
 
 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Hair, Extensions, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, Κομμωτήριο στο Μαρούσι