Φιλτρα
  • Τιμή
    € -

Τεχνικές Εργασίες Κομμωτήριο στο Μαρούσι

Τεχνικές Εργασίες Κομμωτήριο στο Μαρούσι
Τώρα στο We Love Hair αποκτήστε το τέλειο χρώμα μαλλιών με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για να πετύχετε το χρώμα που θέλετε και να διατηρήσετε την ποιότητα των μαλλιών σας.
 
Με οδηγό την αγάπη και το σεβασμό για εσάς και τα μαλλιά σας και μία ομάδα από τους πιο εξειδικευμένους τεχνίτες του κομμωτικού κλάδου, όποιο και εάν είναι το χρώμα που αγαπάτε στα μαλλιά, μπορείτε να το ανανεώσετε σύμφωνα με τις νέες τάσεις που προτείνουν οι σχεδιαστές για την άνοιξη του 2014.
 
Για να δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι πιο εκρηκτικοί χρωματικοί συνδυασμοί που θα σας φτιάξουν την διάθεση:
 
1. Παγωμένο ξανθό: το πιο σέξι χρώμα, το ξανθό, αλλάζει αφήνοντας πίσω του τις μελί και τις χρυσές αποχρώσεις και γίνεται πιο φωτεινό και πιο παγωμένο.
 
2. Φυσικό καστανό: σε παγκόσμιες πασαρέλες το φυσικό καστανό έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύκολο να το κάνουμε και ακόμη πιο εύκολο να το διατηρήσουμε.
 
3. Φλογερό κόκκινο: το φλογερό κόκκινο στα μαλλιά είναι η τελευταία λέξη της μόδας και μην σκεφτείτε πως ταιριάζει μόνο στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών να βρουν την απόχρωση που ταιριάζει στο δικό σας δέρμα.
 
4. Bronde: η νέα τάση που αγαπήσαμε και που αυτό τον καιρό εξελίσσεται σε must είναι το “bronde” δηλαδή μεταξύ ξανθού και καστανού με έμφαση στην απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας. Ένα συνολικά πολύ φυσικό αποτέλεσμα καστανόξανθο ή ξανθοκάστανο! Διλήμματα λοιπόν τέλος για το εάν θα κάνετε τα μαλλιά σας ξανθά ή καστανά. Το νέο χρώμα είναι το bronde!
 
5. Μπαλεγιάζ ή Ombre: η τέλεια λύση για τους ειδικούς του We Love Hair είναι ένα βασικό χρώμα στα μαλλιά σε συνδυασμό με μπαλεγιάζ το οποίο διατηρεί τις σκούρες ρίζες και ξανοίγει τα μαλλιά σταδιακά από τα μήκη προς τις άκρες.
 
 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Τεχνικές, Εργασίες, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, Κομμωτήριο στο Μαρούσι,