Φιλτρα
  • Τιμή
    € -

η ομοδα μας welovehair μαρουσι

η ομοδα μας welovehair μαρουσι

Εμείς & Εσείς

Ονομάζομαι Μυρτώ Καβαλιεράτου και σας καλωσορίζω στο κομμωτήριο We Love Hair στο επίπεδο 0 του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Ελλάδας, το The Mall Athens στο Μαρούσι. Το κομμωτήριο μας οργανώθηκε από τους ειδικότερους του κομμωτικού κλάδου εξασφαλίζοντας λειτουργία υψηλού επιπέδου και προσωπικό με ιδιαίτερα ταλέντα και συνεχή τεχνική ενημέρωση.

Σας προσκαλώ λοιπόν να γνωρίσετε τους εξειδικευμένους τεχνίτες του We Love Hair, να σας μυήσουν στον κόσμο των τελετουργιών για όμορφα, λαμπερά, υγιή μαλλιά, να σας ενημερώσουν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στις βαφές μαλλιών, να σας ενημερώσουν για τις θεραπείες λείανσης, να σας μιλήσουν για το τι ορίζουν οι σχεδιαστές μόδας για τα νύχια σας και να σας μεταμορφώσουν με τα πιο ποιοτικά hair extensions της παγκόσμιας αγοράς.

 

Σας περιμένω,

Μυρτώ Καβαλιεράτου

 

Η ομάδα του We Love Hair

Για εμάς στο We Love Hair η ομάδα των ανθρώπων αποτελεί αναμφισβήτητα τον σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας μας. Μία ομάδα 16 ανθρώπων που αγαπάει την ομορφιά και την υπηρετεί καθημερινά. Οι τεχνίτες μας διαθέτουν πρωτοποριακές ιδέες σχετικά με την μόδα στα μαλλιά αλλά και την ομορφιά και τις τάσεις της μόδας. Εκπαιδεύονται διαρκώς σε ειδικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ενημερώνονται για κάθε τεχνολογική εξέλιξη στην δουλειά τους. Χαρακτήρας, ήθος, ταλέντο, επικοινωνία και αγάπη για αυτό που κάνουν είναι ο κοινός παρονομαστής όλων μας.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Η Μυρτώ γεννήθηκε μέσα σε μία οικογενειακή παράδοση 82 ετών στην υπηρεσία του κομμωτικού επαγγέλματο..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΟΜΑΔΑ, ΜΑΣ, WELOVE.GR