Τρόποι Αποστολής

Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την ALPHA POST. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε 1 - 3 εργάσιμες ημέρες. Το We Love Hair είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

 

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος του We Love Hair θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.


Το We Love Hair θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

Παρακάτω είναι ο πίνακας με τις χρεώσεις και τον χρόνο παράδοσης:

 

 

 

Χρέωση ( € )

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης (εργάσ. ημέρες)
Αθήνα - Αττική 2,10€  1-2
Υπόλοιπη Ελλάδα 2,40€  1-3

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 60€.

 

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.